Intervisie coaching

Haal meer uit de samenwerking in je team! Laat je professionals leren met en van elkaar.
Met minder budget het lerend vermogen van je team op peil houden en zelfs vergroten!
Na de training daadwerkelijk aan de slag met de nieuwe inzichten en vaardigheden.

 

woordenlearningtraining

“Intervisie coaching is het kortdurend begeleiden van intervisiegroepen, gericht op de volledige zelfstandigheid van de lerende groep. Deze tijdelijke begeleiding vraagt om een wezenlijk andere invulling dan bijvoorbeeld teamcoaching of begeleide intervisie.”

G. van Doorn & M. Lingsma, 2013

Het (alleen) laten trainen van medewerkers levert vaak onvoldoende resultaat op en is, met de korting op de opleidingsbudgetten, niet meer betaalbaar. Door intervisie coaching aan te bieden blijft de professionele groei en ontwikkeling gewaarborgd. Met de inzet van intervisie coaching binnen teams wordt:

  • De focus op de ‘de wens van de klant centraal’ gelegd.
  • Effectief ingegaan op vragen van professionals over situaties die zij in de praktijk tegenkomen.
  • Een basis gelegd voor succesvolle samenwerkingsrelaties.
  • Een werkwijze neergezet die teams en organisaties flexibel en veerkrachtig maken omdat er onophoudelijk wordt geleerd.
  • Nieuw opgedane kennis en vaardigheden omgezet in ‘onmisbare instrumenten in de gereedschapskist van de professional’.

Programma Intervisie coaching

Het team (projectgroep of vakgroep) leert in 8 bijeenkomsten van anderhalf uur hoe zij als team of groep zelfstandig intervisiebijeenkomsten houden met elkaar. Onder de noemer ‘al doende leert men’ oefent het team aan de hand van eigen casuïstiek de zeven stappen van intervisie in. De intervisiecoach sluit aan bij de aanwezige kennis en kwaliteiten van het team.

Het programma intervisie coaching is een vast programma waaraan 6 tot 8 professionals deelnemen. Deze professionals komen 1 keer in de 6 weken bij elkaar; data en tijdstip zijn vooraf in overleg vastgesteld en vastgelegd. De kosten voor dit programma bedragen € 3200,= (excl. BTW, excl. reiskosten).*

Wil je meer weten over intervisie coaching? Ontdekwat jij kan doen om meer uit de samenwerking in je team te halen en meld je aan voor de workshop ‘Succesvolle teams’.

In deze gratis workshop geef ik je tools om van je team een Succesvol team te maken. De workshop ‘Succesvolle teams’ vindt plaats op:

  • donderdag 19 januari van 14.45 tot 17.00 uur
  • maandag 13 februari van 14.45 tot 17.00 uur.

Beide workshops vinden plaats in Hilversum. 

Meld je vandaag nog aan! 
Aanmeldingsformulier
Bezig met versturen
Is het voor jou niet mogelijk deel te nemen of wil je liever een persoonlijk gesprek én advies op maat dan kan dat ook! In een vrijblijvend adviesgesprek bevraag ik je over jouw ideeën, kijk ik met je naar wat mogelijk is, en bied ik je een aanpak aan die werkt!
Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!
Aanvraag persoonlijk adviesgesprek
Bezig met versturen

*Bij deelname van 9 of meer wordt in onderling overleg een meerprijs afgesproken.